Event med fokus på skönhet

  • by

Skönhet är ett begrepp som används väldigt mycket i världen. Men vad som faktiskt är fint och inte fint beror helt och hållet på människors smak. Dock så finns det en del olika typer av trendsättare när det kommer till mode och skönhet. Dessa trendsättare är ofta företag som håller i olika typer av event och modeveckor. Därför kommer denna vecka kolla närmre på stora event inom skönhet och mode.

New York Fashion Week

Ett av de största eventen när det kommer till skönhet är New York Fashion Week. Detta är ett event som hålls årligen och det går att se allt från kläder till smink. Exempelvis går det att köpa produkter från Maybelline och se det allra senaste inom sminkvärlden. Det finns dock inget krav på att man måste köpa något på modeveckan, utan det går bra att köpa produkter i efterhand.

Paris Fashion Week

Ett annat stort event inom mode och smink är Paris Fashion Week. Detta event hålls dock bara vartannat år i jämförelse till den i New York. När eventet hålls i Paris brukar några av de allra största märkena visa upp nya kollektioner. Det handlar bland annat om märken som Chanel och Louis Vuitton.

Milan Fashion Week

Milan Fashion Week är det tredje stora eventet för mode och skönhet i världen. Fokuset på detta eventet är dock kläder, anledningen till detta är att Italien är väldigt framgångsrikt när det kommer till kläder. Märken som Dolce & Gabbana och Max Mara är några av de mest kända som visar upp sina kollektioner. Det vanligaste sättet att visa upp kläderna är att modeller visar upp dem på en catwalk.