Ge bort goodiebags på events

  • by

Ska du hålla i ett event inom den närmaste framtiden? I så fall kan du göra det lite extra minnesvärt genom att dela ut en goodiebag till alla dina besökare. Det brukar vara ett uppskattat inslag som många minns och gärna pratar om med sina vänner. Du kan plocka i produkter som på något sätt är relaterade till eventet och även sådana som är lite annorlunda. Om du till exempel håller i ett event som handlar om skönhet och smink så kan du plocka i lite produkter som faller under denna kategori.

Välj produkter som är aktuella i nuläget

Förutom att välja produkter som passar in på temat för eventet kan du även välja produkter som är aktuella för tillfället. Så här i coronatider är det till exempel många företag som tillverkar speciella munskydd med tryck. Handsprit är en annan sak som många sällan lämnar huset utan. Då kan du passa på att lägga ner några handsprit med tryck i samtliga goodiebags. Du kan skapa ditt helt unika tryck vilket är en rolig detalj. Kanske har du även ett eget varumärke som du vill göra lite extra reklam för? I så fall kan du trycka på det på handsprit i en rolig förpackning.

Försök fixa sponsorer

Det kan bli väldigt dyrt om du ska fixa alla produkter i en goodiebag på egen hand. Därför är det en god idé att höra av sig till olika företag och höra om de vill vara med och sponsra ditt event. Det är en chans för dem att marknadsföra sina produkter och få nytt folk att få upp ögonen för dem. Börja med att kontakta intressanta företag och berätta om dig själv och det event som du planerar att hålla i.